Sastojci:
- kore za pitu 500g
- pasulj 2 konzerve
- Carnex pileća prsa 200g
- crni luk 1 glavica
- Paradajz pelat 1 konzerva
- paradajz pire 1 kašika
- Mladi luk 1 veza
- Ulje 50 ml
- so po ukusu
- biber po ukusu
Iseći pileća prsa na sitnije trake i staviti u
činiju. Zatim pasulj iz konzerve ubaciti u istu posudu sa pilećim prsima
i povezati sa malo paradajz pelata. |
|
2. |
Mladi luk iseći na kolutove i dodati u posudu, promešati i začiniti. |
3. |
Razvući kore, ređati jednu preko druge, po 3-4
komada, a između mazati uljem. Filovati nadevom i urolati kao veliku
rolnu. Premazati paradajz pireom i staviti da se zapeče u rerni na 200
stepeni 40 minuta. |
4. |
Iseći na manje parčiće i služiti sa jogurtom. |
Нема коментара:
Постави коментар