уторак, 27. март 2018.

Mini pite punjene nadevom od pasulja i pilećih prsa

Sastojci:
  • kore za pitu 500g
  • pasulj 2 konzerve
  • Carnex pileća prsa 200g
  • crni luk 1 glavica
  • Paradajz pelat 1 konzerva
  • paradajz pire 1 kašika
  • Mladi luk 1 veza
  • Ulje 50 ml
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
 1.

Iseći pileća prsa na sitnije trake i staviti u činiju. Zatim pasulj iz konzerve ubaciti u istu posudu sa pilećim prsima i povezati sa malo paradajz pelata.


2. Mladi luk iseći na kolutove i dodati u posudu, promešati i začiniti.
3. Razvući kore, ređati jednu preko druge, po 3-4 komada, a između mazati uljem. Filovati nadevom i urolati kao veliku rolnu. Premazati paradajz pireom i staviti da se zapeče u rerni na 200 stepeni 40 minuta.
4. Iseći na manje parčiće i služiti sa jogurtom.

Нема коментара:

Постави коментар